پرتقال خونی خشک یکی از میوه خشک های با مواد مغذی بالا و خواص آنتی اکسیدانی زیاد می باشد که برای میان وعده به عنوان خشکبار می توانید از خوردن آن لذت ببرید.
پرتقال خونی همان پرتقال است که گوشت داخل آن به رنگ قرمز تیره یا اصلاحا رنگ خون در می آید. منشا تولید این پرتقال در منطقه جنوب مدیترانه نسبت داده می شود.
پرتقال خونی معمولا مزه شیرین دارد ، ولی گاهی در بعضی از آنها مزه ترش هم وجود دارد.
رنگ قرمز پرتقال خونی به علت ماده ای به نام آنتوسیانین است که معمولا در مرکبات وجود ندارد. بعضی از دانشمندان علت آنرا به تغییرات آب و هوایی بعضی مناطق مثل مدیترانه که روز گرم و شب سرد دارند ، نسبت می دهند.
پرتقال خونی در ایتالیا و اسپانیا به مقدار زیاد استفاده می شود . در ایتالیا مردم از پرتقال خونی در سالاد و مربا استفاده می کنند.
مواد مغذی در پرتقال خونی
پرتقال خونی خام منبع غنی (20٪ یا بیشتر از ارزش روزانه ، DV) ویتامین C و فیبر غذایی و یک منبع متوسط فولات (15٪ DV) است که هیچ ریز مغذی دیگری در محتوای قابل توجهی ندارد.
خواص پرتقال خونی
پرتقال خونی تمام خواص میوه پرتقال را دارد ، مصرف این میوه به بهبود عملکرد قلب و گشاد شدن رگ های خونی کمک می کند، در نتیجه از بروز انواع سکته ها جلوگیری می کند.
در زیر بعضی از خواص پرتقال خونی فهرست شده است.
- جلوگیری از حملات قلبی و عروقی
- جلوگیری از چاقی
- جلوگیری از سندروم درد روده بزرگ
- محافظت در برابر بیماری ها به علت وجود رنگدانه ها
مقاله های زیر را نیز مطالعه نمایید:
10 میوه خشک برای لاغری و کاهش وزن
فواید میوه خشک برای درمان و سلامتی
کدام میوه های خشک بیشترین پروتئین را دارند؟
دانستنی های جالب از ارتباط بین رنگ میوه ها و خواص درمانی آنها
آیا پوست پرتقال قابل خوردن است ؟
میوه خشک: برای سلامتی خوب یا بد است؟
امتیاز کاربران به: میوه خشک پرتقال خونی | 5 از ۵ (1 نفر)
بنظرم سایتتون خیلی کار امد و دقیق هستش و دیگر نیاز به این نیست که بخواهیم در گوگل خاصیت یه میوه خشک یا اجیل را سرچ کنیم