آیا بادام هندی برای سلامتی مفید است؟
خواص بادام هندی
آجیل بادام هندی با طعم شیرین و شور و با شکل جالب منبع ویتامین و مواد معدنی بسیار زیادی است که این مواد مغذی برای بهبود کیفیت خون و سیستم ایمنی بدن مفید هستند. آنها در درختان بادام هندی ، که بومی اقلیمهای نیمه گرمسیری و استوایی هستند ، رشد می کنند.
آیا می دانید؟
آجیل بادام هندی در درون بذرهایی که از سیب های بادام هندی آویزان هستند رشد می کند.
آنها حاوی ویتامین ها و مواد معدنی هستند که عملکرد خون و سیستم ایمنی بدن را بهبود می دهند.
بادام هندی خام در لیست غذایی گیاهخوارن و همچنین در غذای هندی مورد استفاده قرار می گیرد. بسیاری از ما بادام هندی را بعد از بو داده شده و نمکی می خوریم ، که آنها را به یک میان وعده خوشمزه تبدیل می کند.
ارزش غذایی
بادام هندی ، خام ، 1 اونس (حدود 18 عدد بادام هندی متوسط)
کالری : 157 کالری
کربوهیدرات : 9.2 گرم
پروتئین : 5.1 گرم
چربی : 12.4 گرم
فیبر : 1 گرم
ویتامین ای : 0.3 میلی گرم
ویتامین کا : 9.5 میکروگرم
ویتامین ب 6 : 0.1 میلی گرم
کلسیم : 10.4 میلی گرم
سدیم : 3.4 میلی گرم
پتاسیم :187 میلی گرم
منیزیم : 83 میلی گرم
فولیت : 7 میکرو گرم
اگرچه بادام هندی یکی از آجیل های با کمترین فیبر و بالاترین کربوهیدرات است ، اما آنها دارای ویتامین ها ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های زیادی هستند.
این مواد مغذی شامل ویتامین های کا ، ای و ب 6 به همراه مواد معدنی مانند مس ، فسفر ، روی ، منیزیم ، آهن و سلنیوم است که همه اینها برای انواع عملکردهای بدن بسیار مهم هستند و بدون آنها سلامتی با مشکل روبرو می شود.
قلب را سالم نگه می دارد
تحقیقات نشان می دهد که خوردن بیشتر آجیل مانند بادام هندی می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد. این ممکن است با کاهش فشار خون و سطح کلسترول رخ دهد.
در یکی از منابع معتبر مورد مطالعه ، بادام هندی فشار خون را کاهش داده و سطح کلسترول "خوب" را افزایش داده است.
برخی ویتامین ها و مواد معدنی موجود در آجیل مانند پتاسیم ، ویتامین های E و B-6 و اسید فولیک نیز به مبارزه با بیماری های قلبی کمک می کنند.
کیفیت خون را بالا می برد
مس و آهن موجود در بادام هندی برای کمک به بدن و ایجاد گلبولهای قرمز با هم كار می كنند. این به نوبه خود رگ های خونی ، اعصاب ، استخوان ها و سیستم ایمنی بدن را سالم و به درست کار کردن آنها کمک می کند.
برای سلامتی چشم مفید است
همه ما شنیده ایم که هویج برای چشمان ما مفید است ، اما ممکن است جای تعجب باشد که بادام هندی نیز مفید هستند.
بادام هندی حاوی مقادیر زیادی لوتئین و زاكزانتین است كه به عنوان آنتی اکسیدان عمل می كنند. در صورت مصرف روزانه ، این ترکیبات آنتی اکسیدانی می توانند چشم را از آسیب هایی که با بالا رفتن سن و پیر شدن منجر به نابینایی می شوند ، محافظت کند.
آنها همچنین می توانند به کاهش ابتلا به آب مروارید کمک کنند.
به کاهش وزن کمک می کند
طبق تحقیقات هاروارد ، مصرف دو وعده آجیل در روز برای مقابله با بیماری های قلبی عروقی ، دیابت و سرطان مفید است.
آیا بادام هندی خطر ابتلا به دیابت را کمتر می کند؟
طبق تحقیقات انجام شده ، بادام هندی و سایر آجیل ها می توانند از ابتلا به دیابت نوع 2 جلوگیری کنند.
دارای چربی مفید است
بادام هندی حاوی مقدار زیادی ویتامین و مواد مغذی است ، اما همچنین حاوی چربی زیادی است.
چربی موجود در بادام هندی چربی "خوبی" است ، که اعتقاد بر این است که به جلوگیری از بیماری های قلبی کمک می کند و خطر سکته مغزی را کاهش می دهد. همچنین چربی به شما کمک می کند احساس سیری داشته باشید و ممکن است در کاهش وزن به شما کمک کند.
نتیجه
بادام هندی منبعی از ویتامین ها ، مواد معدنی و سایر مواد مغذی مفید است.
در حالی که سایر آجیل ها مانند بادام ممکن است حاوی پروتئین و فیبر بیشتر باشند ، خوردن آجیل مانند بادام هندی با پیشگیری از سرطان ، سلامت قلب و حفظ وزن مرتبط است.
پاسخ سؤال این است که: بله ، بادام هندی برای سلامتی مفید است.
منبع :
مراکز فروش عمده خشکبار|قیمت آجیل شیرین|خرید آجیل تازه|خرید خشکبار ارزان |خرید آنلاین آجیل چهار مغز|خرید آجیل 4 مغز|ارزان ترین قیمت آجیل|قیمت آجیل چهار مغز|آجیل ارزان در تهران|آجیل قیمت مناسب|خرید اینترنتی بادام درختی|خرید بادام هندی ارزان|قیمت روز بادام سنگی|قیمت پسته 1401|مرکز خرید پسته