آلو بخارا
آلو بخارا از خشک کردن آلو و یا گوجه سبز بدست می آید و یکی از انواع خشکبار محسوب می شود. این خشکبار پتاسیم بالایی دارد ، لذا مصرف آن برای افراد با فشار خون بالا خیلی خوب است.
برای بدست آوردن آلو بخارا ، آلو را کمی در آب می جوشانند ، سپس بعد از سرد شدن آب پوست آن را جدا می کنند و در زیر آفتاب برای خشک شدن قرار می دهند.
فواید و خواص آلو بخارا
آلو بخارا به علت داشتن پتاسیم بالا ، به پایین آوردن فشار خون بالا کمک می کند، علت آن هم تنظیم میزان سدیم می باشد. علاوه بر آن به علت وجود ماده شیمیایی به نام هیدروکسی فنیلی ساتین ، نرم کننده روده بزرگ می باشد و به عنوان یک عامل ملین و از بین بردن یبوست هم شناخته می شود.
این خشکبار به علت رفع تهوع در دوران بارداری توسط زنان باردار نیز استفاده می شود. آلو بخارا از آنتی اکسیدان ها تشکیل شده است و مصرف آلوی خشک شده می تواند به سلامتی هر چه بیشتر و جلوگیری از انواع بیماری های قلبی عروقی و سرطان ها کمک کند.
از آلو در مواد غذایی متنوعی مثل خورشت آلو ، سوپ آلو و مرغ با آلو استفاده میکنند ،هم چنین آلو را به شکل های مختلفی مثل مربا لواشک و حتی خام نیز مصرف می کنند.
خورشت آلو، مارمالاد آلو، سوپ آلو و مرغ همراه با آلو نمونه ای از غذاهایی است که میتوان در طبخ آن از آلو بهره برد. در بسیاری از غذاهای بین المللی از آلو استفاده میشو
نقد و بررسی ها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است