پسته، آجیلی خاطره انگیز با طعمی لذت بخش است که علاوه بر کاربرد تنقلاتی، مصارف و کاربرد های دیگری نیز دارد؛ مانند تزئین حلوا ، یکی از مواد معجون بستنی یا دسر های دیگر، در غذاهایی مانند شیرین پلو یا برای تزئین برنج همراه با زرشک و زعفران نیز استفاده می شود.
خرید پسته احمد آقایی خام
پسته احمد آقایی نسبت به سایر انواع پسته اندازه ای متوسط دارد و مشتری بسیار و بازار گرمی نسبت به باقی انواع پسته ها دارد. این نوع پسته ظاهری کشیده و خندان دارد.. از لحاظ طعم، بسیار خوشمزه و پر طرفدار است و در آجیل از آن استفاده می شود. میوه این درخت در شهریور ماه به ثمر می نشیند و بیشتر در کرمان و رفسنجان کشت می شود.
خواص پسته
از خواص پسته میتوان به فراوانی پتاسیم در آن اشاره کرد؛ فراوانی پتاسیم در پسته به قدری زیاد است که با مقدار پتاسیم موجود در پرتقال برابری می کند.پسته حاوی مقادیر بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، روی، مس و سدیم می باشد. آنتی اکسیدان موجود در پسته رادیکال های آزاد را خنثی می کند که این رادیکال های آزاد موجب بروز بیماری های قلبی و سرطان های مختلف می شود. فیبر موجود در پسته به هضم غذا و بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک بسیاری می کند. همچنین مرطوب کنندگی و جوان کنندگی پوست نیز به سبب وجود آنتی اکسیدان در پسته حاصل می شود.پسته به دلیل دارا بودن اسید های چرب، پوست سر را تحریک کرده و به رشد و سلامت مو کمک می کند.افرادی که فشار خون بالایی دارند بهتر است از این نوع پسته بدلیل خام بودنش استفاده کنند.
نقد و بررسی ها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است