آیا بادام هندی آجیل محسوب می شود؟
بادام هندی فوق العاده محبوب است - و دلیل خوبی هم دارد.
آنها نه تنها بسیار مقوی بلکه بسیار قابل استفاده هستند.
عطر و طعم کمی شیرین ، مزه رضایت بخش و بافت کره ای آن با انواع طعم ها و کاربردهای آشپزی به خوبی جفت می شود.
بادام هندی معمولا با انواع دیگر آجیل های درختی دسته بندی می شود ، اما با حبوبات و دانه ها نیز اشتراکات بسیاری دارد.
در این مقاله بررسی می شود که بادام هندی واقعا آجیل است و اینکه چرا ممکن است در گروه دیگری قرار بگیرند.
طبقه بندی گیاه شناسی
بادام هندی از یک درخت گرمسیری که به طور رسمی با نام Anacardium occidentale شناخته می شود ، آمده است.
این درخت میوه ای گوشتی و به شکل گلابی در شاخه های خود تولید می کند. با این حال ، این قسمت ،میوه محسوب نمی شود.
در عوض ، میوه واقعی یک ساختار کوچک و کلیه شکل است که در زیر سیب بادام زمینی رشد می کند ، که به آن میوه آلویی نیز می گویند. درون میوه جایی است که دانه خوراکی را می یابید که اکثر مردم آن را به عنوان مغز بادام هندی می شناسند.
مقایسه بادام هندی با حبوبات
بادام هندی اگرچه دانه است ، اما گاهی اوقات با حبوبات اشتباه گرفته می شود.
حبوبات نیز گیاهانی هستند که بذر خوراکی تولید می کنند ، اما به طور معمول در کنار بذرهای دیگر در یک غلاف رشد می کنند. با بالغ شدن گیاه ، غلاف در نهایت به وسط تقسیم می شود و بذرهای خوراکی را از داخل آزاد می کند.
لوبیا و نخود فرنگی از رایج ترین انواع حبوبات هستند ، اما بادام زمینی نمونه ای عالی از "آجیل" است که در واقع یک حبوبات است. درست مثل بادام زمینی ، بادام هندی را می توان به راحتی از وسط تقسیم کرد .
با این حال ، از آنجا که بادام هندی به جای غلاف در یک پوسته سخت ایجاد می شود ، بخشی از خانواده حبوبات محسوب نمی شود.
خلاصه
بادام هندی از نظر ساختاری شبیه حبوباتی مثل بادام زمینی است. با این حال ، به دلیل نحوه رشد ، آنها بخشی از خانواده حبوبات محسوب نمی شوند.
طبقه بندی آشپزی
از نظر فنی ، بادام هندی آجیل نیست ، اما اغلب به این ترتیب طبقه بندی می شود. به این دلیل که آنها بسیاری از ویژگی های غذایی و آشپزی را با سایر آجیل های واقعی مانند فندق و شاه بلوط دارند.
بادام هندی سرشار از چربی و پروتئین سالم است و ممکن است به جای سایر آجیل ها در انواع برنامه های آشپزی ، از جمله مخلوط دنباله ، سرخ کرده ، گرانولا و کره مغز استفاده شود.
به اندازه کافی عجیب ، بسیاری از محبوب ترین "آجیل ها" آجیل های واقعی نیز نیستند. گردو ، بادام ، پسته ، و پکان نیز دانه های درختان مختلف هستند - دقیقاً مانند بادام هندی .
خلاصه
بادام هندی معمولا به عنوان آجیل طبقه بندی می شود زیرا دارای بسیاری از مشخصات فیزیکی و تغذیه ای آجیل واقعی است.
نکته آخر
بادام هندی یک غذای بسیار منحصر به فرد است و دانستن نحوه طبقه بندی آنها را دشوار می کند.
از نظر گیاه شناسی ، آنها در رسته میوه آلویی محسوب می شوند ، اما چندین ویژگی فیزیکی و غذایی با سایر گروه های غذایی از جمله حبوبات و آجیل ها دارند.
صرف نظر از اینکه آنها را در کدام گروه قرار می دهید ، نمی توان انکار کرد که بادام هندی یک ماده مغذی خوشمزه به تقریباً هر برنامه غذایی است.
همچنین بخوانید:
آیا بادام هندی برای سلامتی مفید است؟
خواص فوق العاده بادام هندی | خواص بادام هندی