مغز پسته آجیلی
مغز پسته آجیلی
مغز پسته آجیلی معمولا از پسته های سالم و با کیفیت گرفته می شود. این مغزها دارای مرغوبیت و کیفیت بالایی هستند، لذا از این نوع مغز پسته برای مغازه های آجیل فروشی و شیرینی فروشی بیشتر استفاده می شود.
خواص مغز پسته
مغز پسته خواص زیادی دارد که این خواص در صفحه پسته آمده است. اگر بخواهیم به طور اجمالی خواص مغز پسته را بیان کنیم می توانیم به تاثیرات این میوه ارزشمند در بهبود عملکرد قلب و عروق ، کاهش فشار خون ، کاهش کلسترول بد خون ، کاهش کلسترول کلی خون ، تقویت جنسی ، تاثیر مثبت در بینایی ، مغذی برای خانم های باردار و ... را بیان کرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره خواص پسته ، 9 مزیت سلامتی پسته را مطالعه کنید.
انواع مغز پسته
مغز پسته ها در بازار به طور کلی به چند نوع زیر تقسیم می شوند.
- مغز پسته گندمی
- مغز پسته ریز یا موشی
- مغز پسته کال
- مغز پسته دو پوست شده
- مغز پسته لپه
- مغز پسته آجیلی
کاربرد هر یک از این نوع مغز پسته ها متفاوت است، مثلا از مغز پسته لپه و گندمی بیشتر در آبمیوه فروشی، ویتامینه، تولید گز، تولید سوهان و غیره استفاده می شود.
بازار های مصرفی مغز پسته
مصرف مغز پسته در صنایع و کارخانجات غذایی مثل کارخانجات تولید بستنی یا تولید شیرینی ها و باقلواها بیشتر می باشد. صادرات مغز پسته سبز و کال از ایران به کشورهای اروپایی زیاد می باشد. برای صادرات مغز پسته خود حتما از قبل نحوه واردات آن کشورها را بررسی کنید، چون بعضی از کشورها محصولاتی مانند پسته را در مقصد به آزمایشگاه می برند و چنانچه تست های آزمایشگاهی با موفقیت پاس شو ، اجازه ورود به آن کشور داده می شود.
مقاله های زیر را نیز مطالعه نمایید:
خواص پسته تازه در طب سنتیاطلاعاتی ارزنده درباره مغز پسته
مصرف روزانه پسته چه فوایدی دارد؟
9 خاصیت پسته برای سلامتی و تناسب اندام
آیا پسته برای کاهش وزن مناسب است؟
انواع مغز پسته موجود در بازار
بهترین روش برای نگهداری پسته
خواص پسته برای کودکان کم اشتها
نقد و بررسی ها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است